Mässmonter

Monter till mässa – Vi bygger gärna!

Bygg din monter hos oss här i Varberg. När den är klar, transporterar vi den till mässan och monterar (om du inte själv har en annan idé).

Ring och berätta hur du vill ha din mässmonter

De allra flesta behöver en enkel monterlösning till sina produkter. Och har du funderingar och idéer om hur montern ska byggas, hur den ska se ut, ring oss på direkten.
Kanske den här montern ger dig inspiration, den som ON byggde på Formex 2017.

Mässmonter på Formex av Bygg & Inredningar Varberg

ON:s lilla mässmonter på Formex 2017.

Behöver du mässmonter till Formex, kom till oss med dina idéer, som ON Interiörer gjorde.
De önskade en rymlig mässmonter där de fick möjlighet att visa produkterna på ett inbjudande sätt och kunderna verkade också trivas ordentligt.

Besök oss i Varberg

Hos oss kan du titta på material, inredningsdetaljer och framför allt: vi kan diskutera hur din kommande mässmonter bör se ut. Nu direkt, kan du titta på foton av ett urval av montrar vi konstruerat.

Monterinredningen, som väggarna av spårpanel, hyllor och podier, monterdiskar, spjut och andra tillbehör, tillverkar vi i fabriken i Varberg. Du kan beställa en komplett monter på ett och samma ställe. Dessutom har du möjlighet att göra mindre förändringar av monterbygget under arbetes gång.

Mycket för pengarna i första montern

Planerar du företagets första mässmonter och vill först av allt diskutera pris?
Då gör vi så och pratar samtidigt om rimliga och möjliga storlekar, utformning, hyllor, krokar, belysning och transport till mässhallen och montering. Du blir förvånad över hur mycket du får för pengarna.

Ring till oss, skriv eller kom till kontoret och fabriken i Varberg. Du är mycket välkommen!

ON mässmonter byggd av Bygg & Inrednignar i Varberg

ON:s stora mässmonter Formex 2017

Hyra mässmonter

Javisst! Mässmontrar får du även hyra.